Szolgáltatások

Tisztelt Megrendelőink!

A honlapon a nemzetközi öltözködésprotokoll szerinti felosztásban látja a megfelelő stílusú öltözékeket, női és férfi leosztásban, a beazonosíthatóság végett fantázianévvel jelölve minden darabot.

 

Megtekintheti hétköznapi, üzleti és alkalmi ruháinkat, valamint a hozzárendelt anyagmintákat – itt néhány ötletet adunk, hogy hasonló stílusban mi mutat kiválóan az adott ruhadarabot tekintve.

Amennyiben Ön rendelkezik pontos méreteivel, előkalkulációt is készítünk az anyagigény és az öltözék fazondíja alapján, mely szolgáltatásunk Önt nem kötelezi semmire.

Szolgáltatásunk alapja, hogy segítve Önt a szabásvonal, szín és az alkalomhoz méltó öltözék kiválasztásában, a honlapon bemutatott és gondolatébresztő "menüsorból" személyre szabottan, egyedi öltözéket alkossuk meg.

Méretes szalonunk tervezéssel és tanácsadással is rendelkezésére áll. Minden megrendelés előtt, ha igényli, egyéni tanácsadás keretében álmodjuk meg a ruhadarabokat. Természetesen hozott anyagból is dolgozunk, és fotó vagy mintadarab alapján is készítünk öltözékeket. Ezen felül javító munkákat is vállalunk (pl. felhajtás, újrabélelés, szűkítés.) Ha igényli, kérésre közösen választjuk ki és vesszük meg az anyagot, vagy ajánlunk Önnek megfelelő szövetboltot. A stílustanácsadás ingyenes. Az öltözékhez exkluzív gombok és bélések kerülnek felhasználásra.

Alapanyagainkat angol, német, francia, spanyol és olasz forrásból szerezzük be: minőségi, jól hordható és kezelhető kasmír-, gyapjúszövet és selyem, csipke és más alkalmi anyagok, bőr és nemes szőrme képezi gerincét.

Az elkészült kollekcióhoz kiegészítőket is készítünk ill. szerzünk be, pl. stólát, kalapot, cipőt és táskát, bizsut.