Útmutató

Ruházat à la carte!

Tisztelt Honlap-látogató! A fashionet célja, hogy áttekinthetően, mintegy menüszerűen mutasson be Önnek olyan ruházati alapdarabokat, melyekre szüksége lehet.

A kezdőoldalon válasszon a férfi és női kép segítségével nemet: milyen ruházatot kíván megtekinteni? A ruhákat két módon tekintheti meg: a keresőben előre megadott fogalmak alapján kereshet, pl. pelerint. A bal menüsor az általános öltözködésprotokoll szerint csoportosítja az öltözékeket, férfi- és nőit egyaránt, így hivatali öltözékeket kereshet egy klikkel!

 

Szómagyarázat: 
városi a casual és smart casual ruházat, hivatalon kívüli hétköznapi viseletre
hivatali business casual, munkahelyre, dolgozni való általános ruházat
trendy divatos, trendkövető ruházat, mely nehezen iktatható be a kategóriákba
emelkedett informális ruházat, kiemelt eseményekre, de nem ünnepélyes jelleggel, pl. színházba, fontos tárgyalásra, hivatali ünnepségre
ünnepélyes formális ruházat, kiemelt eseményekre, hivatalos jelleggel elsősorban, nem black tie
estélyi formális alkalmakra, black és white tie, elsősorban szórakozásra, mulatásra szánt, hangsúlyosabb öltözékek, pl. fogadásra, bálokra
menyasszonyi ruha menyasszonyi ruha minden stílusban
vőlegény ruházata exkluzív öltönyök a vőlegénynek és örömapának
örömanya ruha exkluzív komplék és alkalmi kosztümök az örömanya számára
menyecskeruha esküvő utáni partyra, táncolni vagy vacsorázni megfelelő öltözék
kiegészítők mindenféle kiegészítő a kalapoktól a sálon és bizsun át

 

Hogy még inkább beleszerethessen a ruhamodellekbe, szövetmintákat is hozzátettünk – ezek annak alapján lettek kiválasztva, hogy az adott szabásból és alkalomra mi illik. Mivel nem lehetséges minden ruhadarabhoz minden lehetséges mintát hozzárendelni, az Érdekességek fül alatt talál egy általános összefoglalót is a szezonális szövetmintákból. Feltétlenül nézze itt meg szakcikkeinket, hiszen ezekből a tervezés, divattrendek, stylist kérdések világáról is informálódhat!

Az egyes ruházati modellek mellett két fajta szöveget talál. Az első a termékek leírását tartalmazza: szabásvonal, alapanyag. A TIPP alatt pedig stylist szemszögből olvashat olyan elemzéseket, melyek más modellt ajánlanak a képen látható kiegészítésére, megjegyzéseket az aktuális trendekről és javaslatokat arról, kinek állnak jól elsősorban ezek a modellek. Az egyes képekhez plusz képeket rendeltünk hozzá, hogy más szögből vagy közelről is lássa az adott szabásvonalat. Minden egyes képnek, és így ruhamodellnek van modellneve, mely fantázia szüleménye, és azt a célt szolgálja, hogy ha Ön emailben hivatkozik rá, be tudjuk azonosítani. Az ajánlatkérőlappal - lásd az árlista alatt -érdeklődhet az adott ruhákról, trendekről. Válaszunkban részletesen tájékoztatjuk Önt, akár előkalkulálva a várható költségeket is. A képen ábrázolt ruházat árát az egyes modelleknél megadjuk tájékoztatásul. A jobb menüsorban a belépési és regisztrációs funkciót látja, melyek hozzáférést biztosítanak a szakmai tartalmakhoz ill. hírlevelet kérhet segítségével. A "kedvenc" szimbólummal a kedvenc modelljeit tudja egy klikkel megtekinteni. Ezeket minden ruha melletti kis szimbólummal jelölheti ki. Mint minden menüsornál, itt is bármikor variálhat: megtervezzük az Ön által választott ruhát más hosszban vagy anyagból, vagy valami egészen újat, egyedit - hiszen a séf is szívesen készít az alapanyagokból a vendég kérése alapján valami újat, étlapon nem találhatót!